Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Antwerp Fc

Antwerp en Auxcis zorgen voor duurzaam evenementbeheer

Match Recap RAFC 0-1 KRC Genk

Royal Antwerp Football Club (RAFC) en Auxcis slaan de handen ineen om samen te werken aan duurzaam evenementbeheer. Dit partnerschap zal ervoor zorgen dat de club haar evenementen op een meer verantwoordelijke en duurzame manier kan organiseren.

RAFC is een Belgische voetbalclub die uitkomt in de Jupiler Pro League. De club speelt sinds 1923 in het Bosuilstadion met een praktische capaciteit van 16.144 plaatsen. Sinds 1993 is Antwerp de laatste Belgische club die de Europacup II won.

Auxcis is een bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzaamheidsoplossingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten aan, waaronder afvalbeheer, energie-efficiëntie en waterbesparing. Samen met RAFC zal Auxcis het volgende doen:

  • Implementeer een afvalbeheerplan om de hoeveelheid afval die tijdens evenementen wordt geproduceerd te verminderen.
  • Installeer energie-efficiënte verlichting en apparatuur in het Bosuilstadion.
  • Bevorder waterbesparing door middel van het installeren van waterbesparende toestellen en het aanmoedigen van medewerkers en fans om water te besparen.

Belang van duurzaamheid

Het partnerschap tussen RAFC en Auxcis is een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst voor de club. Door samen te werken kunnen de twee organisaties het milieu helpen beschermen, besparen op kosten en een positief voorbeeld stellen voor andere sportclubs.

RAFC is een van de grootste voetbalclubs in België en heeft een enorme aanhang. Door een leider te zijn op het gebied van duurzaamheid, kan de club haar fans inspireren om ook duurzamere keuzes te maken.


Komentar